Menu vrijdag 28 juni

Voorgerecht

In panko gefrituurde reepjes van schartong, tartaarsaus

Hoofdgerecht

Filet Mignon, choron, cressonette, warme tomaat en frietjes

Dessert

Mousse van Callebaut chocolade

Prijs volledige menu : € 

45

Prijs voor- en hoofdgerecht : € 

40

Menu vrijdag 21 juni

Voorgerecht

Vitello tonnato

Hoofdgerecht

Stoofpotje van varkenswangen, “Goulash way”, rijst

Dessert

Aardbeien met citroen

Prijs volledige menu : € 

45

Prijs voor- en hoofdgerecht : € 

40

Noordzeemenu vrijdag 14/6

Voorgerecht

Bisque van grijze Noordzeegarnaaltjes

Hoofdgerecht

Slibtongen “meunière”, lenteslaatje, verse frietjes

Dessert

Dame-Blanche met Callebaut chocolade

Prijs volledige menu : € 

45

Prijs voor- en hoofdgerecht : € 

40

Aspergemenu vrijdag 7/06

Voorgerecht

Aspergevelouté met chorizo

Hoofdgerecht

Duo van Mechelse asperges, gepersileerde nieuwe aardappelen: “Vlaams” (geprakt eitje, hoeveboter) & met gerookte zalm (gepocheerd eitje, mousseline saus)

Dessert

Gekarameliseerde ananas, ijsroom

Prijs volledige menu : € 

45

Prijs voor- en hoofdgerecht : € 

40

Italiaanse avond vrijdag 31/5

Voorgerecht

Burrata, kerstomaat, pesto, gedroogde Italiaanse ham

Hoofdgerecht

Ossobuco a la Milanese, gremolata, kletskop van Parmezaan, pasta

Dessert

Tiramisu met peertjes

Prijs volledige menu : € 

39

Prijs voor- en hoofdgerecht : € 

35

20ste (vandaag)

Voorgerecht

19de joenge

Hoofdgerecht

hahaa

Dessert

cool

Prijs volledige menu : € 

5

Prijs voor- en hoofdgerecht : € 

2